Tether – USDT je danas likvidirao 300 miliona vrednih tokena sa OMNI blockchain  i iste prebacio na Ethereum blockchain. Preciznije rečeno, 300 milona USDT Omni su pretvoreni u 300 miliona ERC-20 USDT.

Šta više, to i nije glavna vest, pošto je ogromna količina USDT-Omni konvertovana u USDT-Tron. CEO Tron platfome, kontroverzni Justin Sun, veruje da će USDT-Tron postati najkorišćenija verzija USDT Stable Coin.

 

Bitfinex traži šansu da povrati izgubljene/zarobljene milione USD

Stara teorija zavere u Crypto zajednici govori o nepodudarnosti količine izdatih USDT tokena sa količinom stvarnog novca na računima Bitfinex (vlasnik Tether). A to i nije baš samo teorija zavere već realni problem koji je eskalirao sa parničnim postupkom pred sudom u New York koji je vezan za poslovanje Crypto Capital firme. Bitfinex i dalje  potražuje $850 miliona sredstava blokiranih zbog ilegalnih aktivnosti Crypto Capital firme i veruje da može povratiti dobar dio istih sredstava.

 

Šta ovo finalno znači?

Bitfinex povraća blokirana sredstva selidbom tokena na Ethereum i Tron platforme i dobija mnogo bolju poziciju u budućem parničnom postupku koji može potrajati prilično dugo.

 

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime