Bitcoin logotip (₿) će se ove sezone pojaviti na majici rukava fudbalskog kluba Votford, člana Premijer lige, u sklopu edukacije koju predvodi inovativni brend za sportsko klađenje Sportsbet.io.

Logotip je deo šire kampanje za poboljšanje svesti i percepcije o Bitcoin-u i edukaciju javnosti o prednostima korišćenja kripto valuta.

Glavni sponzor majice Vatford FC, Sportsbet.io, predvodi ovu kampanju i u junu sledeće godine je najavio vrhunski ugovor sa Hornetsovim timom.

Justin Le Brok, šef marketinga Sportsbook.io, rekao je: „Kripto zajednica nas neizmerno podržava od samog starta, pa je stavljanje Bitcoin logotipa na rukave bio interesantan način da im uzvratimo našu podršku. “

Sponzorstvo će biti finansirano od strane mase, što će svima koji imaju Bitcoin omogućiti ekskluzivnu priliku da učestvuju u pogodnostima koje su dodeljene sponzorima FC Votford. Sponzori će imati priliku da licitiraju za prostor na javnim LED reklamama koje se prikazuju uživo tokom mečeva, upotrebu posebnih Bitkoin boksova za osam osoba i ekskluzivnu robu FC Votford.

„Neki od najvećih izazova sa kojima se mi i drugi poput nas suočavaju su podizanje svesti, pobijanje uobičajenih mitova oko kriptovaluta i edukacija javnosti o prednostima i mogućnostima koje nude kripto valute“, dodao je Le Brok.

„Naše partnerstvo sa Votfordom označava veliko odstupanje u svetu tradicionalnog sportskog sponzorstva, a dodavanjem Bitcoin logotipa nadamo se da će prvo partnerstvo ovog tipa stvoriti još veću famu oko kripto valuta.“

Skot Dukburi, predsednik i izvršni direktor Hornetsa, dodao je: „Postavljanje Bitcoin logotipa na majicu Premijerligaša je nešto što izaziva prihvaćenu normu. Uzbuđeni smo zbog partnerstva i potencijala za nove globalne razgovore koji bi mogli da pomognu da pokrenemo naš klub. “

Kako bi proslavio sponzorstvo Bitcoin-a sa svim vlasnicima Bitcoin-a, Sportsbet.io takođe daje besplatnu opkladu od 2 mbtc svim igračima Sportsbet.io-a ako Vatford ove nedelje postigne gol protiv Arsenala. Više informacija o neverovatnoj ponudi možete pronaći na: https://sportsbet.io/promotions/free-bet-giveaway.

Prošlog meseca Sportsbet.io je najavio pionirsko trogodišnje partnerstvo sa Votfordom, obeležavajući prvi put da se kompanija poznata po blockchain-u i struci za kripto valute pojavila na prednjem delu majice Premijer lige. Najava je bila propraćena pokretanjem kampanje Sportsbet.io „Know No Borders“ („Ne poznajemo granice“) koja naglašava posvećenost brenda da igrače stavi u središte akcije, bez obzira na njihovu zemlju, sport, ekipu ili valutu.

Sportsbet.io prihvata niz fiat i kripto valuta, uključujući Bitcoin, kako bi pružili najbolje u zabavnoj, brzoj i fer igri. Da biste se uključili, sve što trebate je da posetite we strabicu http://bitcoin.watfordfc.com.

O Sportsbet.io

Osnovan 2016. godine kao deo Coingaming grupe, Sportsbet.io je vodeći operater sportskog klađenja u više valuta koji je redefinisao sportsko klađenje na mreži kombinujući vrhunsku tehnologiju sa stručnošću kripto valute i strašću da ponudi svojim igračima vrhunsku zabavu, brzo i fer igračko iskustvo.

Sportsbet.io pruža širok spektar akcija za klađenje u svim glavnim sportovima i eSports igrama, nudeći igračima više od 350.000 pre-match događaja godišnje, kao i sveobuhvatan sadržaj u igri i jedan od najraznovrsnijih industrijskih nizova kripto i lokalnih valuta. To je prva sportska kladionica koja je uvela streaming kroz sve glavne sportove i unovčavanje sa Sportsbet.io koji je prepoznat kao zvezda u usponu u svetu sportskog klađenja.

Sportsbet.io se ponosi svojom sigurnom i pouzdanom uslugom klađenja, i sa vremenom ispate od oko 90 sekundi spada među najbrže u ovoj industriji.

Više o Sportsbet.io na https://sportsbet.io .

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime